Calvin Klein Jeans tee

Lujo Keychains

lujo collageHej girls!
Jeg kan røbe for jer at jeg i fødselsdagsgave fik en utrolig lækker designertaske (jeg vil endnu ikke røbe hvilken en) men derfor fik jeg idag den idé at gøre den lidt mere personlig og speciel med en fin pels-hale – og jeg ved allerede hvor jeg skal købe en. Mærket ‘Lujo Fur‘ har de lækreste pels-haler som er lavet af ægte kaninpels, og jeg går i øjeblikket rundt og er rimelig forelsket i den hvide pels-hale, og den mørkeblå. Halerne koster 250 kroner, og det vil jeg egentlig gerne kaste efter sådan en nøglering, for at gøre min nye taske lidt mere personlig.
Hvad synes I om de pelsede nøgleringe? Jeg regner med at købe en snart.
xx Whitta

4 kommentarer

 • Esther Lakshøj Hansen

  Er det en Celine Bag jeg kan spotte nede i hjørnet? 😀 😮 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Det er det! <3 Men desværre er det et billede jeg har snuppet for Lujos insta D: <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Wauw hvor er de haler fine <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Synes de ser rigtig fine ud, men bryder mig ikke om tanken at de er lavet af ægte kaninpels. Jeg ville nok vælge et andet alternativ. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Calvin Klein Jeans tee