Så blev det vidst efterår

Munthe favorites pt. 1

billeder 183 billeder 184 billeder 186

Hej mine piger!
Jeg var jo på besøg i Munthes showroom forleden, og i den forbindelse vil jeg gerne lave nogle indlæg, hvor jeg præsenterer mine favoritter. Jeg var inde hos dem for at se på alt det tøj, som kommer i butikkerne til næste sommer.
Udover en masse lækkert tøj, så havde de også enkelte accesories, blandt andet denne lækre clutch, som jeg straks blev forelsket i! Jeg elsker frynser, og jeg er utrolig glad for at frynserne er kommet tilbage i modebilledet. Udover de fine frynser, så er jeg også helt forelsket i det fine mønster som man kan se på clutchen. Ja, i kan nok godt fornemme at jeg er fan.
Hvad synes I om clutchen?
Lad mig høre hvad I tænker – det er altid skønt at høre jeres meninger.
KNUS WHITTA

 

bloglovin

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så blev det vidst efterår