You never get to old for THE sims

My favorite instagrammer

instagram stilikon instagram stilikon1HEJ LÆSERE
Jeg er endelig ved at komme i bedring, og kan nu sidde på computeren, og har glædet mig SÅ meget til at komme tilbage til bloggen, og kunne lave daglige indlæg.
Idag vil jeg vise jer min favoritinstagram. En instagram som jeg faldt over rimelig tilfældigt.
Jeg mødte nemlig denne fashionable kvinde da jeg var til Blogger-Sunday Event hos CIFF i forbindelse med modeugen. Hun havde et par lækre sorte boots på, en hvid maxikjole med korte ærmer og noget meget karakteristisk kort hår. Da jeg så kom hjem fra eventet gik jeg ind på hashtagget ‘CIFF’ på instagram, og kiggede efter om hun skulle have lagt noget op fra messen, og det havde hun. Derfor fandt jeg hendes instagram, og jeg er SÅ glad for at jeg opdagede den, for hun er i min optik, den mest stilfulde kvinde jeg kender.
Hvis I vil følge hende så hedder hun @marie_murstad
KNUS WHITTA 

 

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

You never get to old for THE sims