Comme des garcon, and no regrets

Stella Nova silver pants

Billeder 021 PicMonkey Collage PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage2 Billeder 057

HEJ PIGER!
Nu er det tid til endnu et outfitindlæg, og denne gang består det af et par lækre sølvbukser som jeg købte på et lagersalg hos Stella Nova til kun 150 kroner. Jeg elsker at tage på lagersalg, for man kan altid finde nogle fede kup, og denne gang forelskede jeg mig i disse sølvbukser. De er lidt for lange, men når de bliver lagt lidt op, så kan de gå hen og bliver virkelig fede. Jeg sammensatte bukserne med min sorte top fra All Saints, og faktisk synes jeg at det fungerer rigtig fint. Bukserne er jo lidt opsigtsvækkende og specielle, så disse bukser vil jeg kun sammensætte med meget sarte og neutrale farver – lidt ligesom jeg har gjort på billederne ovenover.
Hvad synes I om outfittet, og hvad synes I om bukserne? Jeg har svært ved at forestille mig at man ikke har en mening om disse slags bukser.
KNUS WHITTA

 

bloglovin

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Comme des garcon, and no regrets