Busy days in the city // New In

Another jumpsuit crush!

AJ buksedragt

Gæt hvem som har lagt sig med feber? Igår var en mega hektisk dag, og den endte ud i et stort udbrud af helt normal, klassisk feber. Igår var jeg både på hospitalet for at min mave kunne blive undersøgt, men desværre fandt lægerne ingen årsag til min slemme kvalme som jeg får meget ofte – det betyder at vi nu skal til at undersøge andre muligheder, som allergi osv.
Efter undersøgelsen kom jeg hjem, og var i meget dårligt humør over resultatet af undersøgelsen, men så fik jeg et opkald fra Loreal Paris, om at jeg er deres nye Miss Glossy! I et andet indlæg vil jeg forklarer mere om denne udnævnelse. Kort efter dette fantastiske opkald, så begyndte jeg at få det rigtig skidt, og nu har jeg feber.
Grundet feberen vil bloggingen nok blive begrænset, men jeg havde alligevel lige lyst til at dele dette indlæg med jer. Jeg er i øjeblikket helt vild med buksedragter, og da jeg var hos PR-bureauet 9PR, blev jeg helt forelsket i denne buksedragt fra AJ 117. Den er ikke i butikkerne endnu, men når den kommer, så skal jeg helt sikkert have fingrene i den!
Hvad synes I om buksedragten?

xx Whitta

3 kommentarer

 • Agnete

  Den er ok vil nok godt se den på 😛

  Hvis du har tid vil du spå besvare dette 🙂
  https://www.onlineundersoegelse.dk/s/c6c440b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Altså.. Jeg synes personligt at den er forfærdelig. Men hver sin mening jo 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Personligt synes jeg at det ligner noget nattøj for meget gamle mænd… Men altså du formår jo nok at kunne style den mega fedt, hvis den altså endte i dit klædeskab 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Busy days in the city // New In