4 Jackets on my wishlist

At sunday we wear denim

collage

Skjorte: Min brors (Similar here) – Bukser: Won Hundred
Sko: Reebok – Armbånd: The Vintage

Hej sødeste piger! Igår var jeg et smut ude på planteskolen sammen med mine forældre, for vi skulle nemlig kigge efter et æbletræ til haven. Jeg havde dette outfit på, som består af mine lækre bukser fra Won Hundred, OG min storebrors denim-skjorte. Jeg er vild med Denim-looket fra top til tå – hvad synes I om det?
Idag går turen til endnu et presse-bureau i selskab med søde Sofie Parelius, og vi skal kigge på endnu mere lækkert tøj og selvfølgelig hyggesnakke og tage lidt outfitbilleder.

xx Whitta

instagram follow

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 Jackets on my wishlist