Sart rosa og efterårsvibes

Hvilket objektiv bruger du?

objektivDer er rigtig mange af jer der har spurgt hvad mit nye kameraobjektiv hedder, og jeg har nu undersøgt det nærmere – objektivet hedder Canon Lens EF 50mm 1:1.8 II
Objektivet har for mig betydet at jeg er meget mere tilfreds med de indlæg jeg poster på bloggen, og har derved også givet mig mere gå-på-mod overfor blogging, og af hvad jeg kan se i kommentarfeltet, så er der vidst også nogle af jer, som har bemærket det.
Jeg er selvfølgelig lige løbet ind i en masse sygdom, MEN når jeg er kommet over på den anden side, så er jeg så klar på at lave gode kvalitetsbevidste indlæg til jer. 🙂

xx Whitta

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sart rosa og efterårsvibes