Galt eller genialt? // Costo Caps

Its getting cold

PicMonkey Collage2 SONY DSC PicMonkey Collage PicMonkey Collage1

Jakke: Moss Copenhagen – Halskæde: Købt i et akvariums gaveshop
Sko: Reebok – Bukser: Topshop – Top: Ukendt

Jeg er endelig ved at blive næsten-rask, og det betyder at jeg hver dag går mig en lille tur op af ned af min gade, for at få luft i kinderne, og få bevæget min krop. Min sygdom betyder at jeg ikke må stresse, men at jeg skal bevæge min krop meget, så en ustressende, men bevægelig aktivitet kan være at gå en lille tur – disse billeder er taget på en af de små hyggelige gåture som jeg pt. nyder rigtig meget.

xx Whitta

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Galt eller genialt? // Costo Caps