Focus on // Danish blogger pt. 2

Room tour – October 2014

amanda og cecilie 002 amanda og cecilie 003 amanda og cecilie 009 amanda og cecilie 013 amanda og cecilie 015 amanda og cecilie 017 amanda og cecilie 018amanda og cecilie 005

Hej piger! Så har jeg omsider fået arrangeret en room-tour for jer, så I kan se hvordan jeg egentlig bor. Jeg har min helt egen etage i min families hjem, og det giver mig så meget frihed til at indrette det præcis som jeg vil. Jeg har valgt at den ene halvdel af mit værelse skal være soveværelse, og den anden et walk-in-closet, for jeg har så meget tøj, og jeg må nød til at have tøjet ude i lokalet, for at have plads til det.
Jeg er stor tilhænger af farver og hygge, og jeg har prøvet at tilføre mit værelse en masse hygge og fine pynte-genstande, for at “løfte” det meget hvide værelse med hvide vægge og hvide gulve.
Hvad synes I om mit værelse?
xx Whitta

 

bloglovin follow

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Focus on // Danish blogger pt. 2