Favorite company

Wearing red

cardigan cardigan1 cardigan2Så er det tid til endnu et outfitindlæg, som jeg er blevet ret vild med at vise på bloggen, efter at jeg har fået et godt objektiv. Cardiganen er fra Times up Vintage, som jo naturligvis er et vintagefund. Udover dét, så har jeg et snake-armbånd på fra The vintage-butikken, og et armbånd fra Valentino. Jeg elsker cardiganen, og den passer perfekt til det efterårsvejr som vi langsomt er ved at få.
Hvad synes I om outfittet piger?
xx Whitta

 

13 kommentarer

 • Jeg synes, det er super lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Emilie

  Hedder butikken “Times Up Vintage”, altså den butik, hvor du har købt trøjen? 🙂

  Den er vildt fed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Ja, den hedder Times up vintage 😀 <3 Dog er det et vintagefund 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Årh hvor er cardiganen flot! <3
  Hvor meget gav du for den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert vintage fund, den ser nemlig bare så behagelig ud og perfekt til sæsonen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Skøn cardigan og msukke armbånd <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Virkelig et lækkert outfit, elsker rød så flot en farve!
  Vil lig sige at jeg syntes du har forbedret bloggen rigtig meget på det sidst, dine indlæg er så gode og gennemarbejdet, og ikke mindst er billederne blevet enormt flotte! keep up the good work søde Alberte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Nej hvor er det bare godt at høre! <3 Jeg arbejder også på at gøre den endnu bedre, så jeg er glad for at mit arbejde bliver lagt mærke til! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et fint outfit alberte! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Lykke Ekmann

  Lækkert lækkert outit, i must say!
  Hvor er bukserne fra? De er bare pæne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Er også helt vild med bukserne! 😀 Mine bukser er fra Won Hundred <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig med Josefine der roser dig!!

  – jeg ville lige høre om det er det famous 50 mm objektiv du har fået eller ??

  og i hvilket program redigerer du billeder??

  Til sidst vil jeg høre om du ikke ville være mega sød og stemme på mig og min blog til en konkurrence med L’Oréal Paris – man vinder en rejse til paris og at komme backstage til modeevents (og det kunne jeg meeega godt tænke mig)

  http://www.trendsettersearch.dk/all-about-style/3464/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorite company