Purple theme // Outfit sneak peek

A twist of purple

PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage2Crop top: Topshop (Similar here) – Bukser: Hope (Similar here) – Sko: Adidas – Taske: Aldo – Cardigan: Unknown – Halskæde: Hvisk

Hej sødeste piger! Jeg var forleden dag til et event inde i byen, og dresscoden var “Sort, med et twist af lilla.”
Jeg møder op til eventet sammen med Nadialine, Natalie, Amanda og Sofie, og da vi nærmer os døren til event-lokalet kan vi høre høj musik og skarpt lilla lys fra lokalet. Vi undrer os lidt over hvorfor der er så høj musik og lilla lys, men da vi bliver mødt af en dørmand som forlanger ID, så forstår vi at eventet består af en fest, og ikke som normalt, hvor at det ofte fungerer som et foredrag om produkterne, og mulighed for at tage lidt billeder af produkterne. Vi blev selvfølgelig ret overraskede, for der havde ikke været specielt meget information i invitationen. Imens at kvinder i korte, sorte kjoler og lilla glimmer-øjenskygge gik ud og ind af døren til lokalet, følte jeg mig mere og mere akavet i mine adidas-sko og strik-cardigan, men et Urban-Decay-event går man jo ikke glip af!
Desværre havde jeg glemt mit ID, og dørmanden var ikke til at forhandle med. Jeg blev rigtig ærgerlig, for alle de andre piger havde ID, og jeg ville naturligvis ikke være den eneste som ikke kunne komme ind til arrangementet. Heldigvis kom sødeste Blogger-mama Christina (Bittebitte.dk) mig til undsætning, og efter lidt snak med dørvagten og lidt telefonopkald, fik jeg lov til at gå ind til eventet.
Det var et virkelig hyggeligt event (trods det utrolig casual outfit) – desværre fik jeg efter en time rigtig meget kvalme, og måtte nød til at tage hjem – men sådan er det jo noglegange.
Hvad synes I om mit meget casual party-outfit? 😉

xx Whitta

 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Purple theme // Outfit sneak peek