Outfit for a meeting

A Winter’s tale // I Recommend

SONY DSC SONY DSCDet skal ikke være nogle hemmelighed at jeg er en ivrig modeblad-læser. Der er intet som at lave sig en kop te, sætte sig i sofaen, slå benene op på sofabordet, og læse et modeblad. Blandt mine favoritmagasiner er Elle, Cover, Eurowomen og Costume, men faktisk læser jeg dem alle, haha. Men fordi at det giver så meget inspiration til mig, så vil jeg naturligvis gerne tippe jer om sider i magasiner, som jeg personligt har fået noget ud af – for så kan I jo gå ud og købe magasinet og måske få samme inspiration.
Jeg er vild med det nyeste Elle, men særligt deres modeserie “A winter’s tale” var interessant. Modeserien er eventyrlig og det er nogle fantastiske billeder.

Har I et favoritmagasin? Hvis ja, hvilket er det så?
xx Whitta

 

4 kommentarer

 • Agnete

  Er ikke til modeblad men smukke billeder<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg er kæmpe fan af ELLE og ELLEsker det. Har læst det i omkring de to år nu og har faktisk lige fået et 6 måneders abonnement til det. Min store drøm er også at jeg en dag kunne komme til at arbejde på magasinet, eller i hvert fald at arbejde på et modemagasin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Det er også en af mine store drømme – måske bliver vi kollegaer 😛 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit for a meeting