1. Advents-giveaway // Naked Palette 3

Moderne adventskrans

SONY DSCSONY DSCSONY DSCPicMonkey CollageHej sødeste piger! Lige da man troede at det ikke kunne blive mere advents-agtigt i blogland – men det kan det! Jeg vil nemlig gerne vise jer, hvordan jeg forvandlede den klassiske kubus-lysestage til en adventskrans/adventslys.

Ved hjælp af snor og de fineste små julekugler fra butikken Notredame, blev den nemlig straks meget mere julet. Ovenover har jeg lidt billeder fra DIY-processen, og nedenfor, kan I se det endelige resultat, hvor jeg også har fundet en lille fin fugl, som jeg har bundet til lysestagen.

SONY DSC PicMonkey Collage

6 kommentarer

 • Anna

  Jeg elsker virkelig kubus-lysestager, de er de smukkeste! 🙂

  Men hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg altså ikke at din adventskrans er blevet særlig julet. For mig skal der også helst være noget rødt eller grønt ind over, før at det blive rigtig julet. 🙂

  I min familie har vi tradition for at købe en grankrans, og så stikke nogle lys i, binde perler om grandet, og lægge kogler mm. ind i ‘hullet’. :))

  Men det er i hvert fald nytænkende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma-Marie

  Meget smukt og næsten lidt eventyrligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint og enkelt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. Advents-giveaway // Naked Palette 3