Behind the scenes // Loreal photoshoot

Not cold at all..

PicMonkey Collage2SONY DSC PicMonkey Collage1 SONY DSCBukser: Topshop (Similar here) – Top: Topshop (Similar here) – Ringe: Hvisk – Sko: Reebok – Armbånd: The Vintage

Så er det tid til endnu et outfitindlæg som blev taget i bidende kulde (hæhæ.) Jeg købte forleden en superfed crop top fra Topshop, og selvom den måske ikke passer så godt til vejret pt. så ville jeg gerne vise jer den her på bloggen, så jeg måtte jo ud i kulden og tage mig sammen, og forsøge ikke at se ud som om at mine arme var ved at fryse til is.
Hvad synes I kære læsere om outfittet? Glæder mig lidt til at høre jeres mening. 😉
xx Whitta

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Behind the scenes // Loreal photoshoot