Sarenza event

Purple theme // Outfit sneak peek

PicMonkey Collage

Hej sødeste piger! Forleden dag var jeg til et spændende event, som havde dresscoden “Sort med et twist af lilla.” Det var ret specielt at være til et event med dresscode, for det plejer der ikke at være. Jeg havde det meget svært med at skulle finde noget lilla i min garderobe, men jeg fandt da et lyselilla bælte, mit lilla havmonster (vedhæng) OG mit fine armbånd som har en lilla kvast.
Jeg fik taget et par outfitbilleder inden eventet, som jeg meget gerne vil vise jer – men jeg tænkte at vi lige skulle øge spændingen med et sneak-peek, hvad siger I til det? 😉

xx Whitta

2 kommentarer

 • Agnete

  Glæder mig til at se mere og elsker armbåndet <3 Og god ide med dresscode

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Ja, det var ret nice at de havde valgt at sætte os modebloggere på prøve 😛 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sarenza event