Lightleak

Thursday plans

PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage PicMonkey Collage2

Skjorte: Hope (KØBES HER) – Top: All Saints (KØBES HER)
Bukser: Topshop – Sko: Pieces

Hej sødeste piger! Som jeg skrev i indlægget HER så var jeg jo forleden så distræt og glemsom at jeg glemte mine nye lækre sko fra Gardenia, da jeg var ude hos dem i deres showroom. Derfor måtte jeg lave mine planer om Torsdagen om, så jeg kunne komme ud til deres showroom endnu engang og hente skoene. Da jeg var ude i deres showroom for 2. gang på den uge, var jeg iført dette outfit, som var super casual og behageligt, hvilket jeg i den grad foretrækker når jeg har en lang dag i skolen.

Hvad synes I om outfittet?
xx Whitta

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lightleak