En julegave fra Me&met

A little sneak peek of the dress

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCIgår på bloggen kunne jeg fortælle at jeg havde modtaget en lækker pakke fra Meandmet.dk og i dette indlæg kan I få et lidt mere præcist indblik i hvad der var i den – Senere på dagen får I selvfølgelig det endelige resultat af den varer som jeg valgte at få tilsendt – og I kan godt glæde jer! Jeg har været ude på havnen i københavn (som jeg kan fortælle jer er bidende kold i øjeblikket) for at tage nogle lækre billeder af produktet, og jeg er blevet meget tilfreds med billederne.
Hvad synes I om de små Sneak-peek billeder ovenover, og kan I gætte hvad det er jeg har fået tilsendt?

xx Whitta

2 kommentarer

  • Pernille

    Glæder mig utrolig meget til at se et fuldt billede. Den ser mega lækker ud og jeg er helt vild med farverne.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En julegave fra Me&met