Something new // Balenciaga

Let me introduce you // Balenciaga lir

beige 039 beige 040 beige 043Godmorgen søde læsere! Så er jeg tilbage i København, og gæt lige hvem der er blevet syg? Jeg har desværre lagt mig med en voldsom omgang ondt i halsen og forkølelse. Jeg havde ellers spændende og hyggelige planer med min gode veninde Amanda idag, for vi skulle nemlig på udsalg og købe en masse vigtige ting til vores tur til New York, men det satte min sygdom lige en stopper for.

Og nu som lovet – kan jeg præsenterer jer for mit nyeste armcandy til samlingen, nemlig dette Balenciaga-armbånd, som jeg fik i julegave af min mormor, morfar, samt onkel og moster. Armbåndet er købt i Illums nye accessories-afdeling hvor der er en lækker Balenciaga-butik.
Det er ikke nogle hemmelighed at jeg er meget mere til armbånd end til f.eks. halskæder – de bliver heller ikke så ofte viklet ind i hinanden som halskæder, haha. 😉
Hvad synes I om armbåndet? Og har I været i Illums nye accessories-afdeling?

xx Whitta

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Something new // Balenciaga