Sne i Kongens have

Mit 2014 var…

højdepunkter1) Billede fra modeblogprisen 2) Billeder af mit blonde hår 3) Billede fra La Santa Sport
højdepunkter1
4) Billede af Lucca og jeg 5) Billede fra London 6) Billede af Amanda og jeg
højdepunkter2
7) Billede fra Samos 8) Billede taget fra Fashionweek 9) Billede af min notesbog som jeg bruger i skolen
højdepunkter3
10) Billede fra min attenårs fødselsdag 11) Billede fra fotoskydningen til Loreal 12) Poser i min IRO-buksedragt

Mit 2014 startede fantastisk ud. Det startede ud med at jeg skrev kontrakt med Bloggersdelight, og dette vidste jeg allerede, da jeg i slutningen af Januar deltog i modeblogprisen2014, hvor min blog var nomineret til læserprisen. Allerede i midten af Februar valgte jeg at få blond hår. Det var en stor forandring, for jeg ha oprindeligt meget mørkt hår (nærmest sort) så det var en kæmpeændring, men idag kunne jeg slet ikke forestille mig at have min naturlige hårfarve.
I starten af April drog jeg så til La Santa Sport med min familie, og det var en rigtig dejlig tur. Der var meget blæsende da det lå ud til kysten, men det var en tur som fik os alle helt ned i gear.
Kort efter vi kom hjem (I midten af April) måtte vi indse at vores hund ‘Lucca’ var alt for syg, og at det ikke var et ordentligt hundeliv, så hun blev aflivet. På collagen ovenover kan I se et billede af mig og Lucca, som vi tog et par timer inden hun blev aflivet. Måneden efter Lucca blev aflivet rejste jeg til London med min mor. Der fik jeg set Victoria Secret for første gang, og fik købt noget lækkert undertøj med hjem.
Kort efter jeg var kommet hjem fra London (I starten af Juni) mødte jeg så Amanda for første gang. Amanda er hende som jeg skal til New York med, og som er blevet en ufatteligt god veninde. Det er meget mærkeligt at i først lærte hinanden at kende i Juni, for sådan føltes det slet ikke.
I starten af sommerferien tog jeg så til Samos, hvor mine bedsteforældre afholdte deres guldbryllup. Det var en skøn tur, hvor jeg fik massere tid til at hygge mig med min jævnaldrende kusine, drikke drinks, blive brun og slappe af inden skolestart.
Sommerferien bestod også af Fashion Week, hvor der naturligvis blev taget en masse outfitbilleder, og jeg fik set en masse modeshows. Mit yndlings-outfit fra Fashionweek (som jeg selv havde på) var helt sikkert det outfit som I kan se på collagen ovenover.
11. August startede jeg så på skole, på en skole for unge som elsker at skrive tekster, om det så er med drømmen om at blive forfatter, skrive film-manuskripter eller blive journalist.
28. September blev jeg atten år, og trådte ind i de voksnes rækker. Jeg er ikke så glad for at holde store fester, så jeg havde valgt at inviterer søde Amanda, og søde Cecilie til fødselsdag på tapasbaren – vi fik lækker mad, og det var en fantastisk attenårs.
De næste par måneder gik desværre med rigtig meget sygdom, og det har været rigtig hårdt i år, for jeg har ikke kunne gøre alle de ting som jeg gerne ville – jeg har lidt meget af kvalme og mange opkastninger, men jeg håber at det vender i 2015.
I November vandt jeg så skønhedskonkurrencen Miss Glossy, og jeg kom derfor til stort photoshoot hvor vi tog billeder til L’oreals kampagne for Casting Cream Gloss. Det var en meget stor oplevelse at være deres kampagnepige, og det var også en kæmpe oplevelse da jeg åbnede ‘COVER’ og så migselv i bladet, haha.
2014 var også året hvor jeg slog min rekord, når det gælder at bruge flest penge på ét item. Min hvide buksedragt ovenover fra IRO kostede mere, end jeg noglesinde har givet for andet tøj – så det er jo lidt en milepæl i sig selv, haha.

Det var en lille opsummering af mit 2014 som alt i alt har været utrolig fantastisk, og jeg er SÅ spændt på 2015, som jeg håber vil bringe mig endnu flere fantastiske minder, venskaber og rejser.
xx Whitta

10 kommentarer

 • Helene

  Hvilken skole går du på? 🙂

  Godt nytår til dig og din familie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Holm

  Hvad hedder den skole du går på? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvilket kamera bruger du til at tage dine billeder med, er helt vild med kvaliteten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Har en linse med en blænde på 1,8 – det gør billederne superskarpe! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Godt nytår til dig, håber for dig at 2015 bliver ét godt et! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hvor er du bare sød, tusind tak og illigemåde! 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Fedt fedt indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Hertzum

  Hej Alberte.

  Jeg har længe tænkt på at farve mit hår lyst ligesom dti (har mørkt hår nu).
  Så jeg ville spørge dig om, hvilken “behandling” dit hår fik, altså hvordan dit hår blev farvet?

  Tak på forhånd <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Først blev det afbleget (ikke alt for meget, for min frisør er meget forsigtig når det gælder så omfattende ting) og derefter kom farven i <3
   Held og lykke med hårfarvningen! 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sne i Kongens have