TRENDS // What do I think

New in // Munthe shirt

PicMonkey Collage SONY DSC PicMonkey Collage1 SONY DSC

Hej piger! Så er det en ny uge, og idag vil jeg rigtig gerne vise jer min nye fine skjorte fra Munthe. Munthe har simpelthen de fineste designs, så jeg blev selvfølgelig ellevild da jeg fik mulighed for at få en af deres lækre skjorter.
Denne her skjorte kan løbes LIGE HER 

Denne uge står på total afslapning. Et rejsebureau tilbød mig at tage til Marokko med femten andre bloggere på Tirsdag, men da det var et først-til-mølle-princip så var alle pladserne taget, og jeg nåede ikke at tilmelde mig. Rigtig øv at sidde i kolde Danmark, når man ved at man kunne side nede i varmen allerede imorgen.
Hvad skal I i denne uge?

xx Whitta

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRENDS // What do I think