Ugens 5 facts #2

New York, im coming for you!

New YorkHej sødeste piger og drenge! Så er det sku blevet 24. December, og i aften står den på lækker mad, gode gaver, god stemning og massere af familiehygge.
jeg starter dog 24. December ud liiiidt bedre end gennemsnittet tror jeg – for med en af mine bedste veninder (Amanda) så skal jeg i starten af det nye år til New York, og det er altså takket være mange af jer, fordi at I var så søde at ‘like’ vores konkurrence-bidrag forleden dag! Så fra 3. Januar til 6. Januar sidder jeg i New York og skal til stor gallapræmiere på en Amerikansk tv-serie, og alt dette sammen med Amanda, som er det bedste selskab man kunne forestille sig.

Jeg håber at I får en fantastisk juleaften i aften, og at I får lige det som I har ønsket  jer – jeg vil forsøge at se om jeg kan få taget lidt outfitbilleder af mit juleoutfit, inden solen går ned.
xx Whitta

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens 5 facts #2