Something you might didn't knew about me

Sne i Kongens have

billeder 039 billeder 042 billeder 028Hej søde piger og drenge! Jeg synes lige at vi skal tage det sidste outfitindlæg inden vi træder ind i 2015 – jeg vil senere idag lave et lille indlæg med min egen lille hjemmelavede nytårstale, ville det ikke være sjovt? Jeg synes simpelthen at der er sket så mange ting for mig i 2014, så det ville være fjollet ikke at opsummerer nogle af højdepunkterne.
Ovenover kan I se mit outfit, som jeg havde på forleden da jeg slentrede en tur ind til byen med Amanda, så vi kunne kigge lidt på udsalg. I virkeligheden var det nok ret dumt at tage ind til byen med forkølelse, for det har betydet at jeg dagen efter fik høj feber, og stadig ligger i sygesengen nu. Nu skal ALT bare krydses, så jeg forhåbentligt er helt rask til New York. Jeg vil SÅ gerne være helt rask til at nyde byen der aldrig sover.

Jakke fra Ganni
Bukser fra Topshop
Sko Fra Pieces
Sweater fra GANNI
Hue fra American Vintage
Ring fra Marlene Birger

xx Whitta

 

1 kommentar

  • Pernille

    Jeg er helt vild med dit outfit og jeg håber virkelig at du bliver rask til når du skal til New York for New York er bare 100 gange federe hvis man er rask!! Og Godt Nyt År til dig 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Something you might didn't knew about me