Winter wonderland with a twist of camel

Something you might didn’t knew about me

billeder 056billeder 063Hej søde piger og muligvis også drenge! Idag er det sidste dag inden det nye år. Jeg håber iøvrigt ikke at I føler jer snydt for et året-der-gik-indlæg, men hvis I meget gerne vil have sådan et indlæg, så kan jeg nok godt fixe noget sammen til starten af næste år. 😉
Jeg er gået hen og blevet rigtig syg og så er jeg også rigtig nervøs for at jeg ikke når at blive helt rask, inden New York, som jeg jo rejser til om 4 dage. Jeg er helt sikker på at jeg nok skal komme afsted uanset hvad, men jeg vil så gerne være frisk, rask og have massere af energi til alle de ting Amanda og jeg skal opleve.
Idag vil jeg gerne vise jer den gave som jeg gav min søde far i julegave. Han fik nemlig denne fine Beatles-bog med billeder og beretninger fra dengang The Beatles var i København. Min far er stor fan af The Beatles, men det er jeg altså virkelig også selv, så jeg glæder mig meget til at jeg også skal læse den, hihi.
Hvordan skal I fejre nytårsaften imorgen?

xx Whitta

 

3 kommentarer

 • Cecilie B

  Jeg skal starte eftermiddagen ud sammen med en fantastisk veninde, hvor vi skal gør os klar sammen. Derefter tager vi ud til min kæreste sammen med hendes, hvor vi skal have noget lækkert og spise sammen med min svigerfamilie. Efter det kommer der en masse gode venner, og så må vi se om det ender i byen 🙂
  Hvad skal du lave? Rigtig god bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carla

  Ih den bog har jeg ledt efter! Er selv stor Beatles fan .

  Mvh Carla – http://hippien.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Ej hvor fedt at du også kan lide Beatles!! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter wonderland with a twist of camel