New York, im coming for you!

With a touch of blue

outfits med simone 100SONY DSC outfits med simone 073Sko: Pieces – Bukser: Dr. Denim – Rullekrave: Ganni – Jakke: Moss Copenhagen – Taske: Stella Mccartney – halskæde: Jane Kønig
Billeder taget af Simone Moelle fra Simonemoelle.dk

Godmorgen læsere, Havde I en god juleaften igår?
Idag smutter jeg til jylland for at spise julefrokost sammen med min søde jyske familie, det byder blandt andet på lidt kusine-hygge med min søde kusine, som jeg ikke har set siden i sommers, da vi var på Samos og ved Vesterhavet. Hvis I vil se hvad jeg går og laver i Jylland, så kan I altid følge mig på instagram (Bertewhitta.)
Forleden var jeg iøvrigt sammen med Simone fra bloggen Simonemoelle.dk, og jeg var forbi hendes fine kontor, hvor hun i øjeblikket går og arbejder på et spændende webshop-projekt, som I har hørt om, hvis I læser hendes blog. Udover det, så tog vi nogle lækre outfitbilleder, blandt andet dem ovenover.
Hvad skal I lave idag og de næste par juledage?

xx Whitta

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York, im coming for you!