#ootd

Bloganbefaling // Maja Ravn

Maja Ravn anbefalingHej piger! Idag vil jeg gerne anbefale jer en blog som jeg personligt har fulgt med på i en del år nu. Maja Ravn på atten år står bag bloggen ‘Maja Ravn‘ som er en blog hos Trendsales. Bloggen bærer præg af Majas lækre, eksklusive stil, og så har Maja et helt særligt talent for at sammensætte og mixe smykker på en superlækker måde. Grunden til at jeg er rigtig glad for Majas blog er primært hendes evne til at være helt nede på jorden i hendes indlæg, og samtidig har hun en stil som er super minimalistisk, feminin, men med et strejf af street og rå elementer, og det er jeg helt vild med.
Jeg er selv en person som har svært ved at give mine outfits det sidste ‘prik over i’et’ og jeg er ikke god til at kæle for detaljerne, men det er Maja, og derfor er hun super inspirerende.

Så hvis I vil læse en superfed blog, så kig forbi Maja Ravn’s blog
xx Whitta

bloglovin follow1

2 kommentarer

 • Hej Alberte

  Kunne du ikke tænke dig at lave en anbefaling på min blog, da jeg er lidt ny i blogland, det ville betyde utrolig meget, da jeg er en stor fan af dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Alberte.

  Super fin blog du har dig – meget inspirerende! Jeg følger dig både på Bloglovin, Facebook og Instagram. Kunne du måske tænkte dig at anbefale min blog? Det ville være fantastisk.

  xx Jacqueline

  God søndag.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#ootd