Mit 2014 var...

Is it a sheep, or is it a fashionblogger?

indlæg 056 PicMonkey Collage indlæg 077

IM BACK!
Hej smukke piger – Så er jeg altså tilbage på bloggen igen. Hvis man følger min facebookside (Whittaheart) så ved man at jeg desværre ikke kom til New York. Det skyldes at jeg simpelthen var syg med feber og forkølelse, og når ens imun-forsvar er svækket, så har man nemmere ved at få angst, og da jeg jo lider af angst, så fik jeg et kæmpe angstanfald, som gjorde at jeg mistede føle-sansen i mine hænder, og jeg følte at jeg skulle besvime. Det er efterhånden en uge siden at jeg måtte aflyse rejsen, men det har taget meget hårdt på min energi at have et så voldsomt anfald, og den sidste uge har jeg sovet usandsynligt meget.
Men nu begynder min energi at komme og allerede da jeg havde ligget i sengen i fire dage, så fik jeg en helt utrolig nyhed som betyder en del for bloggen – den nyhed offentliggøres 13. januar, hvor der kommer en pressemeddelelse ud omkring det. 😉

Nu til noget helt andet! Da jeg kiggede mine jakker igennem for et par uger siden gik det op for mig at jeg stort set ikke havde én eneste VARM jakke. Altså en jakke som kan klarer alt slags vejr. Jeg har selvfølgelig min store Parka-coat og når jeg har den på ligner jeg en som skal ud på ekspedition på nordpolen, men jeg manglede altså en fashionabel VARM jakke, og det synes jeg at denne jakke er.
Den er fra Topshop og jeg fik den for kun 500 kroner, da den va 50 % nedsat.
Hvad synes I om den?
Jeg har savnet at blogge for jer, og glæder mig meget til at vende tilbage. OG så håber jeg at I kan bærer over med et langt indlæg, haha.

xx Whitta

10 kommentarer

 • Dejligt at du har bedre!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ærgerligt du ikke kom med!
  Hvad gjorde Amanda så?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hun kom desværre heller ikke med, så det er jo det værste af det hele <3 Men jeg har inviteret hende på en ny ferie hvor jeg betaler hendes billet, så vi skal nok komme ud og rejse alligevel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete,s

  Skønt du er vendt tilbage <3 Jeg glæde rmig til mere fantastisk blogging 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvornår bliver vinderne af adventskonkurrencerne offentliggjort?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hej Signe 🙂 Vinderne blev trukket 31. December, som jeg skrev i indlæggene at de ville blive 🙂
   Vinderne er blevet kontaktede pr. mail allerede dagen efter nytår.
   Tak fordi at du deltog, og jeg håber at du vil deltage igen næste gang 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine Bjerre Jakobsen

  Ej, hvor synd! Så må du jo bare tage der over en anden gang.
  Op med humøret og igang igen!
  Din jakke er forresten forfærdelig flot!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hvor er du bare sød, og tak for dine opmuntrende ord! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit 2014 var...