Going blue

#ootd

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCEfter en uge med mange events, gennemtænkte outfits, makeup hver dag og en masse fokus på at se supergodt ud og være fashionabel, så vil jeg idag bruge dagen på noget helt andet. Jeg vil nemlig bruge dagen på at gå en tur i mine Stan Smith, mine slidte jeans fra Won Hundred, og en Kashmir knit – og så selvfølgelig være helt makeup-fri.
Igår var det somsagt også modeblogprisen, og jeg vil sætte mig ned idag og lave et fint indlæg omkring eventet og selvfølgelig dele aftenens outfit.
Så dagen står i afslapningen og bloggens tegn, og jeg glæder mig til at kunne dele en masse lækre indlæg fra ugen der er gået i Fashion Week.

Og lad mig bare være helt ærlig – hvor er jeg glad for at fashionweek er overstået! Jeg elsker virkelig den uge, men den er også hård når man (som mig) har et meget lavt energiniveau og hurtigt bliver udmattet og afkræftet.

Hvad skal I bruge weekenden på?
xx Whitta
bloglovin follow1

2 kommentarer

 • Anna

  Åååårh nogle lækre items! Hvor er blusen fra, og hvor har du købt dine stan smiths? :)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Skoene er købt i Adidas-shoppen i København <3
   Og blusen er vidst fra Grauman <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Going blue