Blogger on the run

When you visit copenhagen…

SONY DSCKøbenhavn er en by som jeg med årene er blevet gladere og gladere for. Jeg synes personligt at København er en af de fedeste storbyer i Europa, for den er forholdsvis rolig, der er smuk arkitektur, lækre cafeer, og så har vi også nogle drønlækre butikker! Jeg er derfor blevet enig med migselv om at lave et nyt koncept på bloggen, hvor jeg vil præsenterer mine læsere for forskellige steder, butikker eller cafeer i københavn. Jeg vil både vise butikker i indre københavn, men også vise steder som ligger mere yderligt – for København er jo ikke “kun” indre by.

SONY DSCNår man er i Indre by, så skal man da forbi Another Nué. Det er en butik som blandt andet sælger Isabel Marant, Kenzo, Saks Potts, Lovechild og en masse andre lækre brands (som ligger i den dyre ende.) Udover fede mærker, så har denne butik supergod betjening, og så får man den fineste shopperbag med når man køber noget.

SONY DSCPå Caféfronten er det værd at kigge forbi ‘Cafe Norden.’ Cafeens mad er utrolig lækker, det har meget retfærdige priser i forhold til den fine kvalitet maden har – man får hvad man betaler for. Cafeens indretning er superhyggelige og medarbejderne er venlige, så for mig er det en af de foretrukne steder at spise frokost.

SONY DSCEn anden butik som er værd at besøge er Wettergren & Wettergren. En hyggelig kælderbutik  med god stemning, smilende personale og både de fineste smykker, men også lækkert tøj i lækker kvalitet. Især den gode kvalitet er i top hos Wettergren & Wettergren, og hvis jeg er på udkig efter noget tøj som er behageligt at have på, og samtidig fashionabelt, så er det dér jeg kigger først.

PicMonkey CollageNår man er på Strøget SKAL man simpelthen besøge Mads Nørgaard. Det er nok min ultimative yndlingsbutik, og hvis man vil følge moden og de nyeste trends, så skal man bare kigge derinde, for de ved præcis hvad der er IN. Mads Nørgaard er udover en lækker butik, også et inspirerende sted at kigge, for de har mange forskellige items – lige fra Glimmer-sokker til kasketter med pompomer, farverige clutches, og så var de også en af de første til at sælge de kendte Comme Des Garcon trøjer!

Det var et par af de butikker man er værd at tjekke, men der kommer selvfølgelig mange flere indlæg af denne slags i fremtiden, for København er fyldt med lækre steder at udforske. Har I nogle særlige ønsker til ting jeg skal anbefale? F.eks. Genbrugsbutikker, frisører, makeup-butikker eller antikvariater?
xx Whittabloglovin follow1

11 kommentarer

 • Agnete

  Elsker de her indlæg det er så inspirende <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Ej hvor fedt at du synes det, tusind tak! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Bertil

  Super god ide!

  Jeg vil mene at Another nué har webshoppen nuecph.com, og den er fantastisk for alle de som ikke bor tæt på CPH. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Det ville være rat med et indlæg om genbrug

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Fedt med dit indput – rigtig glad for nogle gode ideer 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Nogen fede genbrugsbutikker med lave priser, ville være super lækkert og inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg synes det kunne være fedt hvis du præsenterede dine læsere for nogle lidt anderledes steder du kan lide i København – fx nogle af dine stamcafeer osv. som ikke nødvendigvis ligger på strøget eller i nærheden. Det synes jeg kunne være spændene, da jeg selv bor i KBH og gennem tiden har opdaget flere butikker og cafeer som ligger lidt “afsides”. Giver det mening? <3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Lidt konstruktiv kritik .. Det ville være en god ide at skrive adressen til de forskellige steder, sådan så den som kommer længere væk fra – og ikke er så kendt i københavn området – kan slå GPS’en til (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Gud ja, supersmart idé, det gør jeg næste gang 😀
   Ellers kan man altid google stedet og finde adressen – men jeg kan godt se at det andet er lidt nemmere 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogger on the run