Let's talk about a trend

Breakfast with Tommy

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCFashionweek har budt på mange spændende events og arrangementer, og jeg glæder mig til at dele billeder fra de forskellige events med jer. Dog har jeg en del indlæg, så jeg håber ikke at I når at blive supertræt af det, haha. 😉
Et af de events som jeg tog rigtig mange billeder til, var Tommy Hilfiger eventet på Papirøen i København. Jeg må indrømme at jeg før i tiden ikke har haft meget fidus til Tommy Hilfiger-brandet, men det skal jeg lige love for at jeg har fået nu! Deres nye items var simpelthen så lækre, og særligt outfittet ovenover (På den mannequin som står i midten) er jeg blevet helt forelsket i.
Hvad synes I om mærket ‘Tommy Hilfiger’?
bloglovin follow1

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let's talk about a trend