Livet uden skole

Confetti collection

PicMonkey Collage

Design er mange ting. Modetøj er naturligvis én form for design, men design dækker også over tøj, arkitektur og interiør. Det er jo ikke nogen hemmelighed at bloggen primært er en modeblog, og at det som oftest er den form for design jeg skriver om, men jeg har også en stor interesse for interiør, og det vil jeg gerne have fylder lidt mere på bloggen fremover.

Idag vil jeg gerne vise jer nogle fine loppemarkedsfund som jeg sidste sommer investerede i, da jeg var på loppemarked i Vig. Både kopperne og kanden er af mærket Aluminia og stellet er det berømte ‘Confetti’.
Jeg synes farverne er superfine, og iøvrigt også farver som jeg spår til at blive rimelig “in” i modebilledet næste sæson.
Hvad synes I om stellet? Er det lidt for 70’er-ish, eller er det retro på den fede måde?
xx Whittabloglovin follow1

4 kommentarer

 • Hej Alberte, jeg er helt vild med din header! ^^

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma-Marie

  Det er et super fint stel, jeg elsker dets 70’er-retro-stil!! Man kan finde så mange fine skatte på loppemarkeder og i genbrug, hvis man tager sig tid til at kigge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Du har helt ret, man kan virkelig finde nogle superfine ting! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet uden skole