Typical Bloggerbreakdown

Day with benefit

outfit benefit 026 SONY DSC outfit benefit 028 SONY DSC

Jakke: Dries Van Noten (Man kan købe en lignende hos Birgitte Herskind) – Bukser: Zara – Sko: Pieces – Taske: Pauls Butique – Sweatshirt: American Vintage

Hold da op en hektisk dag igår, og jeg må indrømme at jeg er helt smadret idag. Igår udspillede der sig nemlig lidt af et drama – for min kære hund Coco blev glemt af min far ude foran en kiosk. Idag gnaver der sig selvfølgelig en dårlig samvittighed, for der gik alligevel omkring tre timer inden jeg registrerede at Coco ikke var i vores hus, og min far var taget på arbejde og havde glemt alt om lille Coco foran kiosken.
Så først efter tre timer registrerede jeg at hunden var borte, og der skyndte jeg mig selvfølgelig ned til den nærliggende kiosk, for jeg kunne huske at min far skulle købe ind derhenne. Til min forfærdelse stod Coco IKKE udenfor kiosken, og jeg jeg måtte derfor ind i kiosken og spørge butiksejeren om han havde fundet en lille hvid hund foran deres kiosk. Han fortalte at han havde kontaktet politiet, og at politiet havde hentet Coco og havde taget hende med til Bellahøj Politistation. Så der tog jeg ud sammen med  min far, som selvfølgelig var tynget af dårlig samvittighed.
Så idag skal Coco forkæles og hygges om. Hun er en lidt sky hund som nemt bliver skræmt – så det var en oplevelse hun nok helst ville have været foruden.

Outfittet ovenover er forresten et outfit jeg var iført til det lækre event hos Benefit jeg deltog i forleden, og blandt andet var jeg på disse billeder iført mine lækre nye bukser fra Zara.
xx Whittabloglovin follow1

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Typical Bloggerbreakdown