Så fik man sig Iphone 6....

Livet uden skole

hygge

Nu har jeg efterhånden ikke gået i skole i en måned, og derfor synes jeg at det ville være på sin plads at give en lille update for at fortælle hvordan det føltes ikke at gå i skole.
Inden jeg valgte at stoppe på min skole var jeg helt sikker på at det ville give mig meget mere energi at trække stikket og bare slappe af. Der tog jeg faktisk grueligt fejl, for faktisk gør det mig endnu mere træt når jeg ikke har nogle planer. Derfor tvinger jeg mig selv til at komme ud hver dag. Det er som om at energi avler endnu mere energi, og hvis jeg falder ind i den søvnige og dovne tilstand, så er det svært at komme ud. Da jeg stoppede på skolen lovede jeg migselv at jeg ikke ville ende med at begrave mig under dynerne, og det synes jeg heller ikke at jeg gør. Hver dag tager jeg til møder, jeg besvarer blogger-mails, jeg tager til events, og hvis der ikke er nogle blogger-relaterede-ting at tage sig til, så mødes jeg med veninder.
Når alt dette er sagt, så er jeg også ved at blive godt træt af det. Jeg savner noget spænding i mit liv, og der er godt nok ikke meget spænding når man går herhjemme uden en målrettet “plan.” Derfor glæder jeg mig meget til at starte på mit nye arbejde, som jeg snart vil fortælle jer mere om. Jeg kan afsløre at arbejdet går godt i spænd med min blog, og at det er et job hvor jeg kan dyrke min interesse for mode. 😉

Det var lidt om min situation ligenu. Ikke den mest spændende situation kan man roligt sige, men jeg er tilfreds, og snart vender det hele, og så skal jeg til at arbejde og være bussy.
xx Whittabloglovin follow1

10 kommentarer

 • Hvor spændende, glæder mig til at høre om dit nye arbejde!

  http://byus2you.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Glæder mig til at kunne fortælle mere om det! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nemlig super vigtigt at holde sig beskæftiget – ellers falder man hurtigt hen, som du også selv har oplevet 🙂

  Og lyder spændende med arbejdet, det ser jeg frem til at høre mere om 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   GLæder mig også til at skrive mere om det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du lyder virkelig fornuftig! Og kan sagtens sætte mig ind i din situation – havde samme problem, da jeg valgte at stoppe på mit studie, indtil jeg fik job!
  Kh Amanda – The A-Way!
  https://www.bloglovin.com/blogs/a-way-13587661

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Årh hvor er det bare dejligt at du kan sætte dig ind i min situation – det gør mig rigtig glad! <3
   Stort knus herfra! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Sikke et fint billede! Er så misundelig på den stella taske, gid man havde pengene til sådan en.. :'(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Tusind tak! <3 Jeg fik den i fødselsdagsgave – jeg ville aldrig have pengene til sådan en selv – jeg bruger mine penge før jeg får sparet sammen, haha! 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katarina

  Dejligt indlæg, fedt lige at få styr på din situation, så vi følgere kan følge med i dit liv helt tæt på. Hvor er det fedt, at du også skriver, at det ikke bare er en fest at gå hjemme, men at du faktisk savner, at der sker noget mere i din hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hej søde Katarina – tak for din kommentar! <3 Dejligt at I sætter pris på en lille update på mit liv og min tilværelse 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så fik man sig Iphone 6....