TBT

MOVEMENT

outits 073 outits 055 SONY DSC

Sko: Reebok (Similar here) – Bukser: Zara  – Top: Unknown – Jakke: Dreis Van Noten (Similar here) – Taske: Heartmade (Købes her) – Armbånd: Balenciaga (SIMILAR HERE)

Godmorgen girls! Jeg har det heldigvis meget bedre idag, og det er jeg ret optur over. Jeg har så mange planer i øjeblikket, så jeg har bare slet ikke tid til at være syg – kender I det? Nu glæder jeg mig bare til weekenden, og til at jeg på Søndag skal mødes med en veninde som jeg ikke har set i virkelig lang tid. Har I nogle særlig planer i weekenden som I har lyst til at dele med mig i kommentarfeltet?
xx Whittabloglovin follow1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TBT