Modeblogprisen2015 // Armcandy

Outfit // Fashionweek day 1

SONY DSCSONY DSCSONY DSC PicMonkey Collage2
Billeder af Frederikke Egel
 T-shirt kjole: Mads Nørgaard – Sko: Adidas – Net: Gratis Nué Notes – Jakke: Gant Rugger

Så er det blevet mandag, og for mit vedkommende står den på afslapning. Jeg er virkelig blevet mørbanket efter Fashionweek, og jeg er faktisk blevet lidt overrasket over hvor energikrævende det har været.
Billederne ovenover er taget inden det hele gik løs, på første dag af fashionweek, og de er lige i skabet (ifølge mig) og de er taget af søde Frederikke Egel. På billederne lufter jeg også mit lækre nylavede hår, som jeg er blevet så tilfreds med.

Jeg håber iøvrigt at I er klar til en uge med massere af fashionweek-indlæg, for der er mange af dem – og jeg glæder mig lidt til at kunne dele dem med jer.
Disse billeder er taget første dag af fashionweek. Det var dagen hvor jeg var på besøg hos Selected, var til Kopenhagen Fur modeshow, og til en lækker modemesse i toppen af en Kirke!!
Og lad mig lige dvæle ved det lykkelige øjeblik jeg havde den dag, da jeg fandt ud af at jeg kan passe min mors sneakers når jeg bruger en sål! Nu kan jeg låne min mors superlæperlækre sneakers, og det har lige gjort min sko-garderobe meget større.
Hvad skal I bruge jeres mandag på?
xx Whittabloglovin follow1

10 kommentarer

 • Julie Andersen

  Åh lyder som en god plan for mandag! Tænkte egentlig lidt på om du ikke kunne have lyst til at lave et indlæg omkring din hverdag/skole – når du f. eks skriver sådan et indlæg her med afslapning på en mandag, kommer jeg til at tænke på, om det er efter du er i skole eller om dit skema bare er lidt anderledes nogen gange? 🙂 Jeg går selv i 2g og drømmer også om journaliststudiet, så synes også det er spændende at høre om andres vej mod målet, hvis du forstår, hvad jeg mener. Så synes det kunne være spændende at høre lidt om din hverdag, både omkring skole/lektier/afleveringer, men også omkring hvordan du ellers prioriterer din tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hej Julie! 😀 Tusind tak for din kommentar, jeg kan godt forstå at du undrer dig over min skoletider – jeg vil selvfølgelig gerne lave et indlæg omkring det. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  WAUW et fantastisk sæt <3 Jeg elsker virkelig kombien af farver og stilen. Ved du hvad din model af adidas skoene hedder fordi de er virkelig smukke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Så må jeg bare lede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Skoene er virkelig fantastiske! Tror jeg har fundet et lignende par på Amazon. Hvordan er de i størrelsen? På forhånd tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   De er vidst meget almindelige i størrelsen! <3 – Personligt er jeg kæmpefan af Adidas, deres sko er bare vildt behagelige og smarte! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Ida jeg vil meget gerne have et link hvis det er 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modeblogprisen2015 // Armcandy