Cover favoritter

Outfit sneak peek

SONY DSC SONY DSC SONY DSCDagen idag har stået på rengøring, oprydning, en god lang lur imorges, men også på en lille køretur med min kære far, hvor vi var ude og skyde lidt outfitbilleder – og her kan I se et lille sneakpeek af billederne vi tog.
Disse billeder er taget bagved Christiansborg, som er et superlækkert sted at tage billeder.

Hvad synes I iøvrigt om Melodi Grand Prix igår? Jeg stemte på Anti Social Media, og jeg er blevet helt forelsket i den sang og høre den hele tiden. Jeg synes det er så ærgerligt at så mange folk på internettet kalder det en lortesang og sabler den ned. Sådan nogle kommentarer skaber så meget negativitet, og bare fordi at det ikke er ens favoritsang som vandt, så kan man jo godt tale med respekt om det “produkt” som de unge fyre har produceret sammen med nogle dygtige producere og sangskrivere.
Hvem synes I skulle have vundet?
Og har I vinterferie nu, og i såfald har I så nogle spændende planer?

Jeg elsker at høre fra jer i kommentarfeltet, så hvis I lever, så er I velkomne til at give lyd fra jer, hæhæ 😉
xx Whitta
bloglovin follow1

11 kommentarer

 • Jeg så desværre ikke melodi grand prix og faktisk står den heller ikke på ferie for mig, så heldige er vi ikke på uni… Men jeg havde heldigvis en uges fri i januar inden semesterstart, da jeg overstod mine eksaminer tidligt, så jeg er stadig klar i hovedet 🙂

  http://monicablander.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Dejligt du er klar i hovedet – og sålænge man får en form for fridage så er alt jo godt. 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Uh sikke et smukt oufit i hvert flad det jeg kan se 😀 Jeg heppede også på Anti social media og giver dig ret i at nedgøre andres værk er en dum ide og det sprede bare negativitet dsv! Jeg skal bare i sommerhus en uge så vil heller kommenterrer på dine skønne blog i en uges tid 🙂 Håber du kan leve foruden mine faste kommentarer 😛 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   DIne kommentarer er ellers skønne, hihi! <3
   Hvor lyder det bare fantastisk med sommerhus og natur, det misunder jeg dig! 😀 Vores sommerhus er igang med en kæmpe renovering, så vi kan først tage derop igen om lang tid ;P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beautiful belted coat!
  ♥♥♥
  Jeanne
  http://fashionmusingsdiary.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhh, Alberte. Jeg har fulgt dig i to år nu og der er bare sket så meget. Jeg elsker din stil. Den er perfekt “tomboy-laidback”, men når du tager en flot jakke på og store solbriller, er det også virkelig lækkert. – Sådan lidt ala Lookdepernille og Elin Kling.
  tak for en god blog!
  Kys herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og tak fordi, du følger mig bloglovin :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Wow, hvor er du bare skøn, og at du sammenligner mig med to af mine blogger-idoler det gør bare min dag meget bedre! 😛 <3
   Hvor er jeg bare lykkelig for at du kan lide bloggen, og hvor er jeg glad for din søde kommentar – den skal gemmes på computeren, så jeg kan kigge på den når jeg har en dårlig dag, haha! 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er for lækker Alberte <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cover favoritter