Shades of grey

Så fik man sig Iphone 6….

PicMonkey Collage

… Og forsøgte forgæves at få hunden til at interesserer sig for den, så man kunne få nogle gode billeder.

Yup… Planen var at lave et indlæg hvor min hund snuser til telefonen og virker superinteresseret i den, men hund vil jo som hund vil, og det kan man ikke lave om på. Dog synes jeg ikke at I skal snydes for indlægget!

Jeg er nu ejer af Iphone 6, og det er virkelig en betydelig forskel fra en Iphone 4. Allerede nu er jeg oppe i skyerne over hvor meget bedre billeder den tager, og min instagram (@Bertewhitta) er da også blevet meget federe nu. Udover billedkvaliteten, så er den nye Iphone også bare virkelig behagelig at holde i hænderne, for den har nogle skønne bløde kanter.
Hvilken mobil har I?
xx Whittabloglovin follow1

 

14 kommentarer

 • Den er så dejlig at have i hånden! Er stadig helt forelsket i min, haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Andersen

  Uh lækkert! Håber det resulterer i endnu flere instagram-posts – elsker at følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • har en gammel samsung, som et møj sløv. Bestilte iphone 6 i går, så glæder mig helt vildt til den kommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Ej hvor dejligt! Held og lykke med din nye telefon! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lulle

  åh hvorfår jeg misundelig! Har selv iPhone 4 og den er sååååå langsom

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Havde også en Iphone 4 før – den var sååå træls! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg har en iPhone 5c, ville aller aller helst have den gamle iPhone 3gs i hvid (suk!). Meeen, de er efterhånden så utilregnelige at jeg må opgive, og iPhone 5c i hvid er nok den telefon der kommer nærmest den gamle klassiker 😉 Er også helt tosset med de dejlige runde hjørner, hader kantede telefoner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Ja, de runde hjørner på 3’eren er også skønne! 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tasha

  Har en iPhone 4S 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Har selv en sony erricson håndværker telefon, som jeg efterhånden har haft i over 5 år, haha. Men egentlig er jeg lidt ligeglad, for den kan sms’e og ringe, så det er jo fint.

  Mange synes det er ufattelig sjovt, men jeg synes det er vigtigt at pointere, at det ikke er en selvskreven menneskerettighed altid at have den nyeste iPhone. At folk nu til dags også kan sige åh hvor er det træls at have iPhone 4, synes jeg derfor er lidt overdrevet.

  Men ja – hvis du er glad for din nye telefon, er det jo godt, og man må sige, at billedkvaliteten på den nye iPhone er i top! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Det kommer jo an på hvem man er som person 😀 For dig kan en Iphone 4 være helt tilstrækkelig, hvor andre f.eks. har et kæmpe behov for nogle af de gadgets og fordele en Iphone 6 har 😀 Forskellige mennesker har forskellige behov 🙂 Jeg ville da også godt kunne leve uden en Iphone 6, men når jeg nu ønsker mig den, og har pengene til den, så er det jo ret oplagt at købe den. 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shades of grey