Thank U postman

TBT

tbt collage

Hej girls! Idag er det Torsdag, og det betyder jo faktisk at det er ‘Throwback Thursday’ og det koncept synes jeg at vi skal omfavne her på bloggen, så I hver Torsdag får et par billeder fra min barndom. Ovenover er der et par af mine yndlingsbilleder. Blandt andet er der et par skolebilleder, nogle billeder fra dengang min familie og jeg var bosat i Barcelona, og et billede af mig og mine forældre på min første skoledag.
Hvad synes I om min idé med at vise billeder af mig som lille, hver Torsdag i ugen?
xx Whittabloglovin follow1

 

6 kommentarer

 • Anna

  Disse personlige indlæg er det bedste ved din blog, synes jeg!

  Og hvor er det vildt at du ikke kun er virkelig smuk nu, men også så smuk og sød dengang <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Årh hvor er du sød Anna – mange tak!! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du bare sød ud <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor så du sød ud. total nuser! Super fin collage. Hvilket program har du lavet den i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hej Chau 😀 Jeg har lavet collagen inde i Picmonkey <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thank U postman