For my dry skin

Flare & Fringes

outfit 034PicMonkey CollageSONY DSCPicMonkey Collage1SONY DSCBomberjakke: Filippa K (En smule lignende HER)// Bukser: Mads Nørgaard // Taske: Liebeskind (Købt på (Sampleselection.dk) // Rullekrave: COS (Lignende købes her) // Sko: Reebok (Købes her) // Solbriller: Rayban

Sikken en uge det har været! Tidligere på ugen delte jeg ugens planer ned i et blogindlæg, som I kan læse LIGE HER – Og som I måske kunne fornemme, så var det et ret stramt program, for udover disse planer skulle jeg selvfølgelig også på arbejde. Nogle af planerne blev dog lavet om, for jeg måtte indse at jeg måtte sorterer lidt i mine planer for at nå det hele. Udover at nogle af planerne blev droppet, fik jeg også nogle uventede møder og ærinder som jeg ikke skrev på kalenderen i starten af ugen. Der sker mange spændende ting for bloggen i øjeblikket, og det er en fornøjelse at mærke at nogle kan lide det jeg laver, for jo flere som kan lide det jeg laver, jo flere spændende tiltag og cool ting vil komme på bloggen.
Jeg kan også løfte sløret for at der snart vil begynde at komme nogle videoer på bloggen (Crazy, right?!)
Hvad synes I om outfittet ovenover? Jeg havde det på til det fede Sparkz-event jeg var til forleden.
Rigtig god søndag til jer! Idag skal der slappes af, for jeg skal på arbejde mandag, tirsdag og onsdag – og så er det jo påske!
xx Whittabloglovin follow1

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For my dry skin