Surprise overload

Min kalender // Ugens planer

SONY DSCHej piger! Idag starter en uge som er spækket med spændende planer, men også planer som er udmattende og jeg glæder mig til at se hvor meget energi jeg har på Lørdag, haha!

Fordi at der er så mange spændende planer, så tænker jeg at jeg lige vil dele dem med jer. 😉

Møde med Sampleselection.dk
Idag efter arbejde står dagen på endnu et møde med Sampleselection – jeg skal nemlig tage nogle billeder af deres nye lækre Armaniprodukter, som de lige er begyndt at sælge på webshoppen.

Sparkz morgenmad
Imorgen (onsdag) er der lækkert morgenmads-event sammen med Sparkz, som efter mit mening er et af de fedeste highstreetbrands som Danmark har etableret. Jeg glæder mig til at mødes med gode bloggerkollegaer, og selvfølgelig tage nogle gode billeder fra eventet.

Tresemmé styling
Imorgen efter Sparkz eventet går turen også ud til Islands Brygge, hvor at jeg får en hammercool styling af Tresemmés stylister. Jeg er nemlig blevet ambassadør for deres nye produkt-serie Perfectly undone, og der skal jeg styles med de lækre produkter.

Calvin Klein presse-event
Torsdag står på presse-event hos Calvin Klein. Eventet bliver allerede afholdt klokken ni om morgnen, så jeg skal tidligt op – men det ofte jeg også gerne for at få et lille kig på Calvin Klein’s lækre brand.

Adidas Supercolor
Fredag står på endnu et hammerlækkert event. Jeg skal nemlig til et event for Adidas Supercolor, som er sneakers designet i samarbejde med selveste Pharell Williams – så det er bare pissecool, og jeg glæder mig som et lille barn. Jeg er jo lidt en sneakers-fan.

Jane Kønig lancering
Som kronen på værket skal jeg til lanceringen af Jane Kønig’s nye smykkekollektion ‘Magnetic’ og det er på natklubben Sunday, så det kan kun blive en fest!

Weekenden skal VIRKELIG stå på fuldstændig afslapning, for jeg tror at jeg er totalt udmattet når vi når til Lørdag – men det bliver også en uge som jeg glæder mig helt vildt meget til, og til mange af disse events kommer en masse af mine gode veninder.
Hvad står jeres uge på af planer?
xx Whittabloglovin follow1

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Surprise overload