At være iklædt tern fra Malene Hocke

Reached 4K on instagram!

4k

Årh hvor er jeg bare glad! For et par dage siden ramte jeg nemlig 4.000 followers på Instagram! Jeg er gennem de sidste par måneder begyndt at betragte instagram som en “side-blog” og jeg nyder og bestræber mig på at ligge billeder derind hvor dag, så det er dejligt at se at det bærer frugt på antal af følgere. Jeg ved godt at 4K ikke er vildt meget i forhold til nogle, men det er alligevel lidt en milepæl for mig, haha.

Hvis man har lyst til at følge mig, kan man gøre det på @Bertewhitta 

Har I en instagram? Hvis ja, hvad hedder den så? Jeg elsker at følge og like mine følgeres instagram’s, og det er superdejligt at få et indblik i jeres liv.
xx Whitta bloglovin follow1

26 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være iklædt tern fra Malene Hocke