First day without a jacket

5 om mig

SONY DSC

(Backstage-billeder fra da jeg var kampagnepige for Miss Glossy – Billederne er taget i fotostudiet ‘The Lab’)

1) Jeg har angst for at cykle. Da jeg udviklede min sociale angst, fik jeg også angst for en række andre ting. Foreksempel er jeg idag rigtig angst for at cykle, og derfor går jeg altid når jeg skal ind til events i byen, eller skal mødes med veninder osv. 

2) Jeg er hunderæd for at folk snakker dårligt om mig bag min ryg. Jeg er altid nervøs for at begå en fejl, eller sige noget forkert – for så er jeg nervøs for at folk snakker negativt om mig bagefter.

3) I øjeblikket er mine 5 yndlingstøjbutikker IRO, Heartmade, Isabel Marant, Custommade og Zadig&Voltaire (Dyrt, i know.) 

4) Jeg elsker at tjekke mine læseres blog’s, instagrams eller facebooksider (hvis f.eks. I har en facebookblog.) Jeg nyder at have en relation til jer læsere, og det er rigtig hyggeligt at lære jer bedre at kende, og blive en del af jeres kreative univers på jeres blog’s og instagrams.

5) Jeg har det rigtig svært med smålige mennesker. Jeg bryder mig ikke om folk der ikke kan unde andre succes. Vi skal jo ikke se vores medmennesker som konkurrenter, men hellere medspillere – hvis det går andre godt, så burde det jo motiverer til at man selv kunne forsøge at opnå samme succes.

 

Kan I nikke genkendende til nogle af disse facts ovenover?
xx Whittabloglovin follow1

11 kommentarer

 • Trine

  Kender godt nummer 2 jeg er altid enormt bange for at gøre noget forkert og jeg tror altid folk snakker om mig bag min ryg selvom det gør de nok ikke. Jeg kender også lidt til nummer 1 bare med at flyve

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Uha, jeg er også vildt bange for at flyve.. jeg er faktisk bange for virkelig mange ting 😛 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så rart når du fortæller lidt om din angst. Jeg døjer nemlig selv med angst nogle gange, og det er bare så rart at vide, at man ikke er den eneste. Så tak! :blush:

  http://www.annedortheandersen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Du er bestemt ikke alene – rigtig mange døjer med det, men der er bare ikke mange som tør at sige det højt – det er virkelig flot at tør stå frem i kommentarfeltet og fortælle det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg kender også nr. 2 og er noget der påvirker min hverdag ofte og jeg har problemer med at være mig selv.

  Jeg elsker fact nr. 4. Den måde du gerne vil have et forhold til dine læsere og opfatter os som mere end læsere syntes jeg er fantastisk.
  Jeg syntes mange mennesker har det problem at når de først får lidt “berømmelse” så glemmer de hvem der har givet dem den, og de bliver ligeglade med os læsere, men du tager dig ligesom tid til hver enkelt læser, og jeg har da fået opbygget et form for bånd med dig som jeg virkelig elsker. Men man kunne jo altid ønske sig at det blev tættere men..

  Jeg elsker den måde, du viser os hvor meget vi betyder for dig, og den måde du ligesom lukker os ind 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Iiih Pernille – din kommentar varmer mit lille bloggerhjerte, haha! 🙂 <3
   Jeg føler også jeg har et bånd med dig, og jeg bliver da altid glad når jeg kan se at der ligger en kommentar fra dig! 🙂 <3 Du kan altid skrive til mig hvis du har noget på hjerte!! 🙂

   Mht. fact nummer 2, så er det nemlig rigtigt – det kan være så svært at være afslappet og sig selv, hvis man hele tiden skal forholde sig til om man siger noget forkert – kender det bare alt for godt! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes dit sidste punkt er virkelig godt, og så rigtigt! Personligt bruger jeg også altid fx jalousi til at oppe mig, i stedet for at misunde personen, det de har fået. Det gir et meget bedre afkast på stort set alle konti. 😉 Mht. til nr. 2, så tror jeg at alle har det sådan. Det handler bare om at ku hvile i sin usikkerhed, hvilket plejer at komme med alderen og livserfaringen 🙂

  Hmm jeg er ik ligefrem bange for at cykle (med mindre det er i KBH, deres cykelkultur er skræmmende!), men jeg har dog en ting med stiger, er så bange for at klatre på dem, selvom jeg elsker at klatre i træer og på klatrevægge, jo højere jo bedre! Men stiger – hader dem!

  De er altså rigtig sjove de her 5 facts. 🙂

  Mvh. Anna-Sophie 🙂
  http://www.misssophiesuniverse.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Weee, dejligt du kan lide mine 5 facts – de er faktisk også rigtig sjove at lave, og man bliver opmærksom på nogle små “mærkværdigheder” ved en selv, haha. 😛 <3
   Jeg har det faktisk også lidt svært ved stiger – de er simpelthen for vakkelvorne og utilregnelige, haha. 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Nielsen

  Kender godt nummer 2! Samtidig er jeg ret så bange for ikke at have kontrol over tingene og en urationel frygt overfor at tingene går galt i sidste øjeblik!

  http://industrialbarbie.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaya

  Uhh, hvor er den trøje bare lækker! Hvor er den købt? :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Blusen er købt i en lille butik i Sverige – så jeg ved det desværre ikke :/ <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

First day without a jacket