Cool shades & bikerboots

En stille blogger

zara kjole 037

Hej piger! Idag vil jeg gerne snakke om et mere alvorligt emne med jer – emnet jeg gerne vil snakke med jer om, er det med ikke at føle sig tilstrækkelig med den personlighed man har. Som mange af jer ved, så er jeg jo en pige med angst og ved siden af det, så har jeg også koncentrationsbesvær, og jeg har svært ved at være fokuseret i lang tid af gangen. Dette betyder desværre at jeg engang imellem går ind i mig selv og bliver meget stille. Jeg har egentlig altid været super udadvendt, og jeg elsker at snakke – desværre har jeg så mange kaotiske tanker indeni og de indtryk jeg får i løbet af dagen sætter sig fast og bliver dobbelt så store og voldsomme i mit hoved end de er hos andre mennesker. Problemet med at “gå ind i mig selv” er egentlig en meget ny tilstand, og sådan har jeg ikke haft det før. Før i tiden har jeg ikke haft så mange planer i løbet af en dag, og derfor er jeg heller ikke blevet overstimuleret og træt, men nu er situationen en anden. Takket være bloggen får jeg så mange fantastiske muligheder, og jeg bliver ofte inviteret til spændende møder eller events. Disse ting vil jeg rigtig gerne deltage i, men faktum er bare at jeg er dødtræt efter arbejde, og at jeg kun med nød og næppe kan kæmpe mig ud til disse arrangementer. Så jeg drøner til events og møder, og jeg bliver proppet op med indtryk – og så bliver jeg træt, og så bliver jeg stille! Jeg HADER at blive stille og gå ind i mig selv. Jeg bryder mig ikke om ikke at kunne være den glade og udadvendte pige som jeg plejer at være, og hvad nu hvis folk tror at jeg er kedelig og alt for genert? Det er virkelig hårdt ikke at føle sig tilstrækkelig, og det er svært at være stille, når man lever i en blogverden hvor det handler om at gøre indtryk, og om at være “det perfekte forbillede.”
Kender I det med ikke at føle sig tiltrækkelig, og altid have tanken “var jeg nu god nok” Når man er i en bestemt social sammenhæng?

Det skal lige siges at jeg er dybt taknemmelig for at jeg får muligheden for at komme med til events og tage til møder med skønne brands og firmaer, og jeg ville aldrig være det foruden – så jeg klager bestemt ikke over min situation, jeg er bare træt af så nemt at blive udkørt. 😉bloglovin follow1

24 kommentarer

 • Nu kommer jeg nok til, at lyde lidt mor-agtigt, men du skal passe på dig selv !! Hvis du hele tiden gør ting, fordi du tror, at andre forventer det af dig eller at det ser godt ud, ud af til, så ryger du ned på et tidspunkt. Du skriver det jo egentlig selv, når du har fri, vil du egentlig bare gerne slappe af, så du ikke bliver overstimuleret. Du tager til møder eller events alligevel og dette kan du mærke pp din krop. Det er din krop der prøver at fortælle dig, at du skal gear ned og slappe af. Lyt til dig selv og vedkend dig selv <3
  Jeg ved det fra mig selv ! Jeg er stafig sygemeldt med depression. Fordi jeg i mit liv aldrig har lyttet til mig selv. Jeg har kørt mig selv for hårdt og ikke lyttet til min krops fare signaler. Jeg kendte ikke mig selv godt nok. Det gør jeg nu og jeg kæmper hver dag ! Det ER hårdt at sku sige fra overfor ting men det er jeg bare NØDT til hvis jeg skal kunne fungere. Et ordsprog jeg har taget til mig er : At sige nej til andre, er at sige ja til dig selv <3
  Pas på dig selv søde alberte og mærk dig selv og giv dig selv lov til, at gøre hvad der bedst for dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Det gør SLET ikke noget at du er lidt mor-agtig, det gør mig bare superglad at du bekymre dig for mig, og jeg er meget taknemmelig for din besked – du har iøvrigt fuldstændig ret i det du siger! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lider hverken af angst eller noget i den stil, som du. Så det må virkelig ikke være fedt! Jeg kender godt følelsen af ikke at føle sig tilstrækkelig nok eller blive i tvivl om det jeg gør/siger/skriver er godt nok. Men jeg kan slet ikke forestille mig, hvor hårdt det må være, hvis man har en sygdom som angst med oveni!
  Men jeg har ALDRIG haft det indtryk af dig her på bloggen – langt fra. Ved også godt det er noget andet at side og udtrykke sig på skrift, men alligevel så virker du, for mig, som en af de rareste personer man kunne møde i den her blogverden. Og tænker det er en force at du ikke altid er så udadvent. Jeg mener, se hvor langt du er kommet på trods af det, med din blog 😀 Det synes jeg er MEGA awesome klaret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hej Eline! Iiih tusind tak for din kommentar – det er bare så dejligt at få sådan en kommentar! <3 Jeg er heller ikke en stille person generelt, men når jeg bliver træt (som jeg bliver lidt hurtigere end andre) så bliver jeg stille. 😀 Derfor skal jeg blive bedre til ikke at lave alt for mange aftaler på én dag, haha! 😉 <3
   Tak for de søde ord – det er bare så dejligt at du har et godt indtryk af mig! 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg har selv ADD, har du overvejet, om du har det? Jeg kan genkende mange af dine tanker fra mig selv. Jeg aner selvfølgelig ikke noget om, hvordan du har det – håber ikke du tager det negativt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hej Mia! 🙂 Jeg lider faktisk af ADD – det fik jeg konstateret for to-tre år siden. 🙂 Ret cool at du kan fornemme det udfra mit indlæg, men nu kender du jo også lidt til det. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Lidt off topic, men hvor er din fine bluse fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Det er faktisk en kjole fra ZARA – den er sindssygt lækker! 🙂 Billeder af hele kjolen kommer på bloggen imorgen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Godt nok er jeg ikke en blogger, med en skema prop fyldt, men jeg ved alligevel godt hvordan du har det, da jeg selv er særligt sensitiv. Det er vigtigt at du tager hensyn til dig selv, og derfor skal du virkelig ikke lade det gå dig på, at du takker nej til en ting eller to. – For du kan altså bare ikke nå det hele. Personligt siger jeg fra på mit arbejde(som jeg har ud over skolen/8 klasse) eller til min veninde at jeg ikke kan overskue det, og bliver derhjemme, laver noget, for mig selv, som får mig til at glemme alt andet, for jeg har med tiden fundet ud af jeg ikke kan nå alting, at jeg ikke kan overskue alting. Jeg har svært ved at være omringet af mennesker konstant, skal mentalt forberede mig på at snakke med folk og være social, 5 minutter hver morgen for at min dag bliver bare nogle lunde. Men det vigtigste er at du kan leve i det, at du kan håndtere det selv. Så bloggen kommer altså i 2. række, fordi det er dig der er vigtigst. ♥
  Skriv endelig, hvis du har brug for råd eller bare gerne vil ud med et aller andet.
  // Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Mange tusind tak for din besked – og du har bare fuldstændig ret i det du skriver! <3 Det er bare svært at takke nej, når man får invitationer til nogle helt vildt fede ting, men du har ret – jeg må nød til at være mere omhyggelig med at vælge hvilken ting og arrangementer jeg vil bruge min tid på. 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor dejligt med sådan et ærligt indlæg 🙂 Jeg kan også nikke genkendende til nogle af de ting, du skriver – jeg ved dog ikke, om jeg er særligt sensitiv eller ej… Men du gør det godt, keep being strong! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Holm

  Kender udmærket følelsen! Den er så ubehagelig, især når vi ved, at vi lever i et samfund, hvor man helst skal være ekstrovert, udadvendt og “på” hele tiden. Men det er bare ikke alle der kan “leve op til det”. Og det er helt okay. Jeg er selv en af dem. Derfor synes jeg det er så flot at du tør stå frem og være ærlig omkring dig selv i den grad som du gør og med dine svagheder som denne! Jeg synes du er super sej, Alberte!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hvor er du bare skidesød, tusind tak for din besked!! xx Det er dejligt at Jer læsere holder af mig som jeg er. :)) <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Har du overvejet, om du er blandt de 15-20 %, der er særlig sensitiv? Det kan i hvert forklare, at du let bliver overstimuleret og har sådan en ‘forkertheds-følelse’. Jeg er det selv i en rigtig, rigtig høj grad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Jeg er særligt sensitiv, det har jeg fået konstateret af en psykiater 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Så skal du nok være opmærksom på, at man som særlig sensitiv er meget disponeret end gennemsnittet for at få en depression eller gå ned med stress. Jeg er netop selv gået ned med en depression, fordi jeg ikke passer på mig selv. Så det er altså virkelig vigtigt, at du stopper op nu og ændrer på, hvordan du har, før det er for sent 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender det også godt. Særligt, får jeg det lidt dårligt med mig selv, når jeg sammenligner mig med andre. Møder jeg en pige med fantastisk, sjov og sprudlende personlighed, bliver jeg helt i tvivl om, jeg er kedelig eller “normal”. Det vil man jo ikke være. Og det er ikke udelukkende fordi, at man skal leve op til de sociale forventinger, men jeg tror også, at det ER meget sjovere at være sådan. Og så ville der nok heller ikke foregå så meget inde i hovedet. Men måske alle har det sådan?

  Jeg tror, det først og fremmest handler om at finde sig selv som person. Så snart man gør det og hviler i det, så tror jeg, det hele bliver lidt nemmere. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Du har helt ret i det du skriver, og ja – når man møder meget udadvendte mennesker så bliver man helt nervøs for om de kan lide at være sammen med en, selvom man ikke er ligeså udadvendt og har så store armbevægelser <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, jeg kender det alt for godt selv, desværre! Hvor er din lækre trøje på billedet fra? 🙂
  Knus<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Faktisk er det en kjole, og den er fra ZARA 🙂 Imorgen på bloggen er der outfitbilleder med den på 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Xenia

  har det på præcis samme måde! Folk tror også noglegange jeg er sur når jeg går hen og bliver stille og det er mega irriterende. Og så tænker jeg også tit om folk synes jeg er kedelig eller mærkelig bare fordi jeg noglegange ikke siger så meget så kan let føle mig utilstrækkelig ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg er selv blevet konstateret særlig sensitiv for nylig – og hvor er det dejligt, at vide, at man ikke er alene, SELVOM det jo er hele 15-20%. Du er i hvert fald den eneste jeg “kender”, der er det. (af jeg ved af) Dit arbejde og events giver dig det samme pres som jeg har for tiden pga. gymnasiet, føler med dig. Nu virker det som om, at du i realiteten er glad for dit job og blogger-liv, (selvom det kan være udmattende), men jeg føler virkelig, at gymnasiet er en boks jeg er blevet presset ned i, som jeg ikke hører til i…
  Store knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har selv lidt/lider (for man slipper vel aldrig rigtig af det med?) af angst, men har heldigvis fået bearbejdet det rigtig meget, så det ikke længere påvirker mig så meget. Men da det var rigtig slemt, var jeg i præcis samme situation som dig – alt for mange indtryk hele tiden, som bare kørte en fuldstændig ud og jeg havde svært ved at finde energien til at være social og skulle snakke.
  Normalt knevrer jeg også bare derudaf, men lige dér blev det utrolig svært.

  Med aaaalt det sagt! Så synes jeg fanme det er cool at du tør stå frem med det -specielt med en så populær blog som din. 🙂
  Selv tog det mig en helvedes lang tid at komme igennem og rent faktisk fortælle folk og få hjælp, så at du er så åben er awesome og det skal du bare fortsætte med! 🙂
  Jeg kan kun sige fra personlig erfaring at det bliver bedre & man i sidste ende, jo ældre man bliver (åh gud, hvor lyder jeg gammel!) lærer at vælge fra og til, hvilket letter vægten.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cool shades & bikerboots