5 om mig

Outfit preview // Fokus på Maanesten

outfit preview

(( Billeder taget af Simone Wulff))

Godmorgen piger! Nu lakker ferien snart mod enden, MEN der er stadig to dage tilbage, og de skal selvfølgelig nydes i fulde drag. Idag planlægger jeg at lave præcis det samme som igår og forgårs – slappe af!
Det har simpelthen været så ekstremt energikrævende for mig at starte på arbejde, og nu hvor jeg har mulighed for at slappe af, kan jeg mærke hvor meget jeg har haft brug for det.

Billederne ovenover er taget af dejlige Simone Wulff, og blev taget da vi forleden dag filmede en video til hendes kanal på youtube. Billederne er dog kun et lille preview, og I får det endelige outfit imorgen (hvor jeg også vil linke videoen vi lavede.)
På overstående billeder er alle mine smykker fra Maanesten – er de ikke bare smukke? Jeg er virkelig fan af Maanestens smykker, og deres minimalistiske og feminine design.bloglovin follow1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 om mig