Fringes from Nelly

Quick snaps from outfitshoot

PicMonkey Collage1Billeder af Sofie Parelius 

Jeg var forleden et smut forbi en sidegade til Kultorvet sammen med min blogger-partner-in-crime Sofie Parelius, for hun havde spottet en god foto-location, og det skal jo udnyttes. Jeg tænkte at jeg lige ville være lidt irriterende at lave et lille sneak-peek af outfittet, bare for at vække interessen, og så vil der selvfølgelig snart komme det fulde outfit, og link til hvor tingene er fra. 😉

Idag går turen til ALDO-event sammen med, guess who? Sofie Parelius. Vi skal nemlig se på deres nye varer, og så skal vi også hente et par lækre sko som vi har reserveret til at få, til eventet. Jeg glæder mig til at vise jer de sko jeg har valgt, for de er virkelig fine, og jeg glæder mig til at gå med dem hele sommeren.
Hvad skal I lave idag?
Iaften drøner jeg forresten i sommerhus og hold op hvor bliver det dejligt at komme væk fra byen! Jeg er altså i virkeligheden slet ikke et by-menneske, og jeg elsker ro og fred. Lidt sjovt at jeg er kommet ind i en blog-verden hvor det handler om at være smart og “på” for i virkeligheden er jeg lidt det stik modsatte, haha. 😉
xx Whittabloglovin follow1

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fringes from Nelly