Sidste outfitpost inden...

Zara opening in copenhagen

zara + outfit 244 zara + outfit 001 zara + outfit 070 zara + outfit 331 zara + outfit 248 zara + outfit 162 zara + outfit 041 zara + outfit 117Hej piger! Så er det altså blevet tid til et par snaps fra ZARA-åbningen. Jeg var jo så heldig at deltage til presse-åbningen om Fredagen, inden butikken for alvor skulle åbne om Lørdagen. Presseåbningen stod på juice, kaffe og lækre crossainter – og så selvfølgelig et smugkig på de lækre styles som butikken kan byde på. Vi fik en hammercool rundvisning i butikken, og det er helt utroligt at høre hvor mange tanker som ligger bag designet af den nye butik – og da jeg kom derind begyndte jeg også at forstå den laaaange ventetid der har været for at få den nye butik op og stå.
Jeg har allerede været inde i butikken og købe hele 7 nye items (Kunne ikke dy mig) og dem glæder jeg mig meget til at vise jer i nogle outfitbilleder!
Skal I ind i den nye butik?
xx Whitta

bloglovin follow1

2 kommentarer

 • Ihh, jeg bor i Aarhus, og er ikke så tit i Kbh.
  Var til møde i sidste måned, og glædede mig under hele mødet til at komme i Zara, og så var den under ombygning, ih, altså !
  Godt at de den er åbnet igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Du må komme til København snart igen!! Hader at gå forgæves til en fed butik! 😛 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste outfitpost inden...