Wearing new IRO

Can you feel comfy in skinny jeans?

jeans 023jeans 034jeans 042jeans 037jeans 003Er det muligt at føle sig veltilpas i ålestramme jeans? Jeg ville før i tiden have sagt blankt nej. Jeg er typen som allerhelst ville tilbringe hele mit liv i joggingbukser, men desværre er jeg også lidt forfængelig, og jeg der er altså ikke noget som fremhæver ens flotte ben mere end et par skinny jeans. Derfor blev jeg også meget begejstret da jeg fik en lille fin gave tilsendt fra et af mine yndlingsbrands – nemlig Diesel. Disse jeans er ikke bare normale skinny jeans, men de er af modellen ‘Jogg jeans.’ Som I måske kan fornemme i navnet, så er disse jeans designet til at være mere elastiske og nemme at bevæge sig i, end normale jeans er – og lad mig være ærlig – de ER virkelig behagelige at gå med.
I kan finde Diesels samling af Jogg Jeans LIGE HER
Hvilket brand som designer jeans kan I bedst lide?

Idag står den på en helt normal arbejdsdag, og derefter skal jeg bare hjem og slappe af. I øjeblikket går jeg rundt og er helt ualmindeligt træt, og jeg forstår det ikke – det solrige vejr burde give mig massere af energi, men jeg går bare rundt med totalt energi-underskud. Jeg må snart ud og presse migselv lidt og lave nogle planer, så jeg ikke falder ned i en dvale, haha.
xx Whittabloglovin follow1

5 kommentarer

 • Wow, de er da bare lækre at se på!

  Smukke er du hjemme i weekenden? Skal vi ikke lige tage og ses, jeg savner dig! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Alberte!
  Hvad er dine erfaringer med topshops sorte skinny jeans? Mister de hurtigt formen og/eller farven?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Hej Charlotte! 🙂
   Jeg synes faktisk Topshops sorte skinny jeans er gode – jeg har selv et par 🙂 Dog er jeg også nænsom med ikke at vaske dem alt for ofte, men kun at gøre det, når de virkelig trænger 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Jeg elsker vero modas højtalede jeans. Sommetider kalder de det for leggings, men det er et par elastiske jeans som er virkelig gode hvis man er høj og har lange ben.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wearing new IRO