You can stay under my umbrellas

Lazy day, denim day

outfit 030outfit 034outfit 036outfit 023outfit 044Tanktop: HOPE (Similar here) // Skjorte: Fred Perry // Statement ring: Marlene Birger // Andre ringe: Unknown // Armbånd: Balenciaga // Bukser: Won Hundred (Similar here) // Sko: ALDO

Hej girls! Jeg ligger desværre pt. med feber og kvalme, så mit liv er bestemt ikke det mest spændende lignu. Det kom lidt som et chok for mig da jeg blev syg i weekenden, for faktisk har jeg i det sidste halve år haft et bedre helbred end noglesinde før. I denne uge har jeg derfor ikke udrettet så meget, udover at jeg har været en tur hos min psykolog. Jeg går til psykolog ca. to gange om måneden, for at snakke om løst og fast, og lige få vendt verdenssituationen. Grunden til at jeg går til psykolog er primært pga. mit lave selvværd, og min frygt for at fejle og at være “utilstrækkelig.”
Hvis nogle har psykolog-spørgsmål, så må I iøvrigt endelig skrive til mig, for jeg svare gerne på sådan nogle spørgsmål – jeg er ikke flov over at gå til psykolog, og det skal andre heller ikke være. 🙂

Hvad synes I forresten om overstående outfit? Det er lidt loose og boyish – lige som jeg godt kan lide det.
xx Whittabloglovin follow1

15 kommentarer

 • Hvor ser du fin ud, søde 🙂
  Lækkert casual outfit !

  http://camillajulie.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie B

  Jeg synes det er så sejt at du taler så åbent om fx psykolog og din angst. Jeg har selv gået til psykolog og hver gang jeg fortalte folk det kiggede de mærkeligt på mig og spurgte hvad der var galt med mig, men sandheden er jo at man ikke behøver at “fejle” noget, der er så meget pres på os hele tiden som kam gøre at man skal til psykolog og det kan også være noget helt andet. Men lige meget hvad så fejler folk der har gået til psykolog ingenting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Nej præcis, der er mange forskellige årsager til at folk går til psykolog – nogle går til psykolog med store problemer, og andre går til psykolog pga. små problemer. 🙂 Uanset hvad, så er det en meget moden tilgang til problemerne at man opsøger en løsning. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dit outfit er mega cool og jeg elsker de smykker du har på! ♥
  Og det er sejt, at du er åbnet op omkring din psykologhjælp. Jeg har selv gået til psykoterapeut, men det er ikke rigtig noget, jeg har snakket højt om. Så jeg har den dybeste respekt for det du gør. Jeg har heldigvis aldrig mødt nogen negativ feedback, når jeg har sagt det til mine veninder, men det er stadig grænseoverskridende.
  Så, igen, jeg tager hatten af ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Tusind tak søde Astrid! <3
   Ja, man kan altid risikerer at nogle er uvidende og ikke forstår at man ikke behøver at være bindegal for at gå til psykolog eller psykoterapeut – men de fleste mennesker forstår det heldigvis godt! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor dine sko dog lækre! :O

  http://byekk.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Jeg er bange for at fejle igen igen igen, når jeg skal til eksamen på tirsdag.. Jeg ved faktisk ikke helt hvad jeg skal gøre.. Har de seneste mange gange haft dårlig succes med eksamen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Whitta

   Det lyder virkelig ubehageligt! Heldigvis er ingen eksamen så vigtig at der er grund til at have det skidt, men det er selvfølgelig nemmere sagt end gjort <3 Held og lykke med det! 🙂 Og så må du huske at der ALTID er kvote 2! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mega fedt outfit! Det ku virkelig ik sidde bedre på dig! 😀 Er helt fascineret af hvordan den skjorte sidder og falder på dig, det ser SÅ godt ud! Underspillet og drenget på den helt rigtige måde. Og så er jeg altså vild med dine sko og armbåndet.
  – Irriterende med sygdommen, det må du ha go bedring med, og super sej slutkommentar med psykolog, dejlig og sympatisk åbenhed, og godt budskab 🙂

  Mvh. Anna-Sophie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dit hår er virkeligt fint! 🙂

  http://www.leilakrak.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Hejsa, hvor er præcis dine bukser fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sille

  D 🙂 u er er smuk<3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

You can stay under my umbrellas