Pynt dine sommerben // Anklets

Outfit // In Stokholm w. Loreal Paris

billede 1 billede 2 billede 3 billede 4

Bukser: ZARA (Similar here) // Top: ZARA (Købes her) // Sko: Adidas Originals (Købes her) // Jakke: Unknown (Similar here) // Taske: My My Copenhagen (Købes her)

Bedre sent end aldrig, er det ikke det man siger? 😉
Her kommer langt om længe det outfit jeg var iført på min tur til Stokholm med Loreal Paris. Om morgnen klokken 06:00 satte jeg vækkeuret, så jeg kunne komme ud i lufthavnen – jeg vil skrive mere om selve turen, tidsplanerne, vores oplevelser osv. i et indlæg imorgen, men idag vil jeg gerne vise outfittet. Da jeg stod op klokken 06 var jeg intet mindre end ovenudlykkelig for at jeg havde lagt tøj frem dagen forinden, for det var virkelig hårdt at være så tidligt oppe – især når man både var præget af nerver og en lille smule sygdom.
Jeg var næsten iført ZARA fra top til tå, for både mine bukser og strikkede top er derfra.
Skoene er fra Adidas, og er en gave som mit kære dejlige arbejde har foræret mig. Jeg har sat link ind til hvor I kan købe skoene i toppen af indlægget!

Jeg kan iøvrigt fortælle at min søde mor igår blev opereret, og hun har det supergodt! Det er så dejligt at det er overstået, og nu kan vi se frem til at hun kommer hjem snart.
Hvad synes I om overstående outfit?
xx Whittabloglovin follow1

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pynt dine sommerben // Anklets