Spottet i Eurowoman

Saved on asos // 25 May

asos collage1) Købes her // 2) Købes her // 3) Købes her // 4) Købes her // 5) Købes her // 6) Købes her

God formiddag ladies! Jeg går og driver den af i sommerhuset med min familie, så dette indlæg er altså forberedt. Jeg er ikke specielt glad for at forberede blogindlæg, for jeg vil gerne virke super nærværende i mine indlæg, men når det er sagt, så har jeg jo også sommetider brug for at holde fri fra bloggen. 😉

Idag vil jeg vise jer de items som jeg igennem sidste uge har gemt på min Asos-ønskeliste. Hvilken af disse ting kan I bedst lide? Jeg er altså ved at dø for at købe de fine hvide Birkenstock-sandaler. Udover sandalerne, drømmer jeg også om den fine lyseblå off-shoulder top.
xx Whittabloglovin follow1

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spottet i Eurowoman