Sunday walkin'

Spottet i Eurowoman

billeder 005Godmorgen piger! Da jeg åbnede mit Eurowoman forleden spottede jeg min dejlige turban fra Missoni. Jeg tænkte at jeg lige ville dele denne lille opdagelse med jer, da jeg faktisk blev rimelig overrasket. Jeg købte turbanen sidste år i August, og var ret glad for at jeg investerede i turbanen i stedet for det kendte Missoni-hårbånd, for jeg syntes hårbåndet var lidt for ‘set’ i gadebilledet. I bagklogskabens lys burde jeg nok have investeret i hårbåndet, for det har ikke været helt nemt at finde outfits til denne fine turban. MEN jeg er nu ret glad for at se den i mit nye Eurowoman, og det giver da lidt inspiration til at bruge den lidt mere igen. 😉
Hvad synes I om turbanen?
xx Whittabloglovin follow1

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday walkin'